StartsidaLouise HaagaSkästa GårdHingstarAktuelltTräningarKurserFörsäljningKontaktLänkar

SemesterhästenIn- & tillridningInackordering .

 

"Hej, Jag tänkte bara tacka för den fina tid vi haft på Skästa. Nu när vi flyttar från stan måste vi ju tyvärr byta anläggning Jag har haft mina hästar på många anläggningar i både

Västerås och i Skåne, men Skästa gård är helt enkelt bäst. Man känner sig alltid välkommen och det är en lugn och trevlig stämning. Hästarna trivs och får den skötsel man vill ha.

Alla i personalen är kunniga, trevliga och hjälpsamma. Det är ordning och reda både i stall och ridhus tack vare Torbjörn m.fl. Alla faciliteter man kan tänka sig finns att tillgå.  Träningsmöjligheterna för kvalificerade tränare (Louise) har varit både givande, krävande och roliga.  Och sist men inte minst Åsas goda mat som pricken över i. Lycka till med era hästar. Varma hälsningar Maria & Elsa Holmström"

Välkommen till Skästa Gård - Bildspel

 

Skästa Gård hittar du strax utanför Västerås.

Verksamheten handlar främst om försäljning, utbildning och tävling. Skästa Gård är också ett center där alla oavsett nivå/inriktning kan ha sin häst inackorderad och nyttja våra superba faciliteter. Allt utformas för hästen och ditt bästa.

Vi har nu även möjlighet att ta emot din häst vid t.ex. semester etc.

Kvalitet är något som genomsyrar minsta detalj på Skästa Gård. Ingenting lämnas åt slumpen. Samtliga verksamheter är beroende av varandra och tillsammans skapar de en helhet som är grunden för att kunna forma framtidens hopphästar. Här sammanfogas allt under ett och samma tak - utbildning av hästar och framtidens yngre ryttartalanger.

Här tar man fullt ansvar för alla de nya hoppekipage man är med och skapar. Med hjälp av sin samlade erfarenhet och kunskap gör personalen på Skästa Gård alltid sitt yttersta för att leva upp till kundens höga förväntningar.

Här tränas alltid ett antal begåvade hoppelever där dom kan skaffa sig en gedigen erfarenhet inom utbildning och tävling på högsta nivå.

HAAGA HÄST AB

Copyright © 2007-2011 Skästa Gård All rights reserved. info@skastagard.se

HRS Konsult